Unicum: RSC Anderlecht geeft middenveldster een contract voor drie seizoenen

Unicum: RSC Anderlecht geeft middenveldster een contract voor drie seizoenen
Foto: © photonews

In de Super League gaan we op weg naar bijzonder belangrijke én hyperspannende play-offs. En dus kijkt iedereen naar iedereen. Ondertussen deden ze bij RSC Anderlecht alvast een enorme zaak richting de toekomst.

RSC Anderlecht staat bij de start van de play-offs op een puntje van co-leiders Standard en OH Leuven. En dus willen ze er opnieuw staan en wie weet een zoveelste titel op rij gaan pakken. Daarvoor rekenen ze ook onder meer op Marie Minnaert.

De gewezen speelster van Club Brugge en KAA Gent zit sinds 2022 in de kern van RSC Anderlecht. Dit seizoen moest ze door een knieblessure al veel minuten missen, maar richting play-offs lijkt ze klaar voor de strijd.

Ondertussen heeft paars-wit de middenveldster een nieuw contract voor drie seizoenen gegeven. Dat is nog nooit gebeurd bij paars-wit en toont duidelijk aan dat ze bij RSC Anderlecht enorm geloven in de kwaliteiten van Minnaert.

"Een contract van 3 seizoenen is een unicum bij de RSCA Women. Het toont dat we meer en meer stappen aan het zetten zijn in de professionalisering van onze werking."

"We hopen dat het de start is van meer speelsters die zich zo duurzaam aan ons project willen binden", aldus coach Dave Mattheus op de webstek van RSC Anderlecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties