Luna Maes scoorde enig mooi in Super League: "Zal het geen twee keer kunnen"
Aernout Van Lindtdoor Aernout Van Lindt
Datum
0 reacties

Heist pakte zijn eerste drie punten van het seizoen tegen OH Leuven. Luna Maes scoorde het eerste doelpunt met een prachtige lob. Al bleef ze bijzonder bescheiden.

"Die lob? Ja, het was natuurlijk wel de bedoeling om naar doel te trappen, maar ik denk niet dat ik dat twee keer zou kunnen. Het was dus vooral erg veel geluk", lachte Maes. "Het was ook vooral een goede diepe bal van Inne Desmet en ik kon hem meteen meenemen."

"We hebben voor elkaar gevochten, dat is toch wel de identiteit van Heist. We hebben niet de sterkste kern, maar we doen het toch maar mooi. We willen zoveel mogelijk punten pakken dit seizoen, maar we zijn nog maar aan het begin. We hadden het soms nog wat moeilijk om elkaar te vinden op het veld."

Luna Maes: "Zolang mogelijk positief laten schrijven over Heist"

Dat is zeker niet abnormaal, want de ploeg speelde maar 2,5 oefenwedstrijden in de voorbereiding: "Het was lastig inderdaad, maar we zijn wel continu blijven trainen. Het klikt ook goed met de nieuwkomers, we hebben een team dat goed aan elkaar hangt en dat is ook wel belangrijk."

Vrijdag volgt al een duel met Anderlecht: "Dat zal moeilijk worden, maar we hebben vorig jaar al eens kunnen stunten tegen hen. Voor mij zal het de eerste keer zijn dat ik tegen paars-wit zal spelen, ik kijk er naar uit. En het mag wat minder warm zijn dan tegen OH Leuven. Dat er nu positief wordt geschreven over Heist? Dat moeten we nu zo lang mogelijk zo houden hé", besluit een lachende Maes.Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Zie ook
Super League Super League
Word fan!  24
KSK Heist KSK Heist
Word fan!  1
Dames OHL Dames OHL
Word fan!  13
  Luna Maes
Word fan!  0

Ander voetbalnieuws