Kruska: "Ik kon naar Real Madrid"

De Nijs Michael
| 11 reacties
Kruska: "Ik kon naar Real Madrid"
Foto: © SC

Marc-André Kruska is een van de twee wintertransfers van Club Brugge. De jonge Duitser speelde liefst 98 wedstrijden in de Bundesliga, maar toch verkoos hij een avontuur in West-Vlaanderen. Vandaag geeft de middenvelder een woordje uitleg bij zijn keuze.

"Dit is een weloverwogen keuze", stelt Kruska in Het Belang van Limburg. "Ik kon afgelopen zomer naar Real Madrid. Op het eerste gezicht een droomtransfer. Maar zij willen me vooral halen met het oog op de toekomst. Ik zou eerst een seizoen moeten meedraaien met hun B-ploeg, Real Madrid Castilla, in de Segunda Division B. Dat trekt me niet zo aan. Onlangs meldden ze zich weer maar ik gaf de voorkeur aan Brugge."

"Ik ben een realist, zowel op als naast het veld", legt de jeugdinternational uit. "De Belgische competitie mag dan wel een mindere uitstraling hebben in Europa, hier wordt heel goed gevoetbald. Club Brugge kent bovendien iedereen in Dortmund. Tot twee keer toe wipte Club Dortmund in Europa, de laatste keer hielden ze hen vijf jaar geleden via de strafschoppen uit de Champions League. Ik was toen nog supporter, ik heb meegeleefd aan mijn tv."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties