Bij Valencia kennen ze Biseswar ook

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Bij Valencia kennen ze Biseswar ook
Foto: © SC

Diego Biseswar (foto) staat in de belangstelling van het Spaanse FC Valencia. Het contract van de Nederlander bij Feyenoord loopt aan het einde van dit seizoen af. Binnenkort brengt hij duidelijkheid omtrent zijn sportieve toekomst.

De 21-jarige Diego Biseswar wordt de jongste weken en maanden aan binnen- en buitenlandse clubs gelinkt. Eerder had de buitenspeler al een gesprek met PSV Eindhoven, maar dat hoofdstuk lijkt alweer afgesloten. Ook FC Twente heeft al eens gepraat met de Nederlandse jeugdinternational, maar ook dat lijkt op niets te zullen uitdraaien. De buitelandse clubs hebben blijkbaar een streepje voor.

De zaakwaarnemer van Diego Biseswar liet vorige week nog weten dat de toekomst van de speler in Rotterdam of het buitenland ligt. Naast het Spaanse Valencia volgt ook het Portugese Benfica Lissabon Biseswar op de voet. De vleugelspeler heeft ook al eens gesproken met Mario Been, de volgende trainer van Feyenoord. De huidige oefenmeester van NEC Nijmegen kon Biseswar voorlopig niet overtuigen om in de Kuip te blijven. (P)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties