'Club zal en moet beter spelen dan vorig seizoen'

Nico Wieme
| 33 reacties
'Club zal en moet beter spelen dan vorig seizoen'
Foto: © SC

Enkele spelers van Club Brugge hebben hun supporters tijdens de fandag de nodige moed ingesproken. Het moet en het zal beter worden dan vorig seizoen, was de algemene teneur in hun boodschap.

Ryan Donk kreeg van zijn coach Adrie Koster de nodige lof toegezwaaid, maar zelf probeerde de Nederlander bescheiden te blijven. “Noemen ze mij in Nederland de rots in de branding? Mooi compliment”, bloosde de centrale verdediger. “Club Brugge is in ieder geval een mooie club. Ik voel mij hier zeer happy, zeker als je zoveel fans hebt. Mijn ambitie? Dit jaar een prijs pakken met blauw-zwart!”

 

Ook Vadis Odjidja sprak duidelijk ambitieuze taal. “We moeten proberen om komend seizoen zo veel mogelijk te bereiken. Beter doen dan vorig jaar is de boodschap. We zijn in de voorbereiding goed begonnen, al vallen de resultaten wat tegen. Die speciale lenigheidsoefeningen op training? Heel leuk”, knipoogde de middenvelder.

 

Als laatste in de rij mocht ook Mark Kruska nog zijn zegje doen. “Mijn conditie komt stilaan terug”, aldus de uit blessure terugkerende Duitser. “Binnenkort ben ik weer helemaal paraat. Ik heb samen met deze club grote doelstellingen voor dit seizoen”, besloot Kruska.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties