Inter geraakt niet voorbij Genoa

Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Inter geraakt niet voorbij Genoa
Foto: © SC

Na het 0-0 gelijkspel gisterenavond tussen Roma en Milan had Inter vandaag een uitgelezen kans om opnieuw twee punten uit te lopen op beide concurrenten, maar het faalde.

In eigen huis kwam Inter niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Genoa. Het is de eerste keer sinds 1998 dat Inter in twee opeenvolgende thuiswedstrijden niet tot scoren komt.

 

Inter speelde weinig geïnspireerd en Genoa had zelfs de beste kansen. Pas na 39 minuten schoot Stankovic namens Inter voor de eerste keer richting doel. Sokratis Papastathopoulos had een enorme kans voor de bezoekers, maar hij besloot over.

 

Inter besloot in te grijpen en haalde Pandev en Muntari (foto) naar de kant. De Ghanees was woedend, hij stormde naar binnen en weigerde de technische staf een hand te geven. Trainer Mourinho zat overigens nog op de tribune wegens een schorsing.

 

Op het einde kwam Inter er toch nog heel dichtbij. Sneijder schoot goed, maar zijn bal miste nipt het doel en Balotelli claimde nog een strafschop na een trekfout, maar zonder gevolg.

 

Het gelijkspel van Inter zorgt ervoor dat de top van de Serie A onveranderd blijft en de titelstrijd nog steeds open is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties