Van Goethem: "OHL kan vrijuit spelen"

Van Goethem: "OHL kan vrijuit spelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kenneth Van Goethem is klaar om zijn heroptreden te maken na zijn zware kruisbandblessure tijdens de openingswedstrijd tegen Anderlecht eind juli. "Sinds eind februari kan ik opnieuw voluit spelen zonder daarbij na te denken."

Kenneth Van Goethem trekt vanavond met OH Leuven naar zijn ex-club KV Mechelen. “Het zou mooi zijn mocht ik al kunnen spelen tegen mijn vroegere club, al is het natuurlijk de trainer die beslist. Maar mijn balrecuperatie, explosiviteit en duelkracht zijn er terug, dus ik kan terug tussen de lijnen plaatsnemen.”

Van Goethem zegt verder op de clubwebsite dat hij een geprikkeld KV Mechelen verwacht aan de aftrap. “Ze zullen ongetwijfeld de druk van hun fans voelen, zodat het voor ons een moeilijke avond zal worden.”

“Wij daarentegen hebben onze doelstellingen bereikt en kunnen dus onbevangen spelen. Match per match bekijken en telkens de drie punten proberen pakken. Vrijuit spelen dus, zeker om ons publiek te verwennen en te bedanken voor de steun die het ons de voorbije twee jaar gaf.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws