Reactie Pardew: "Basisspelers moeten uitkijken"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Pardew: "Basisspelers moeten uitkijken"
Foto: © SC

Alan Pardew kwam donderdagavond met een b-team aan de aftrap tegen Club Brugge. Na de wedstrijd waarschuwde hij zijn basisspelers, de jeugdige vervangers speelden namelijk goed: "De jongeren beuken tegen de poort van de eerste ploeg."

Newcastle-coach Alan Pardew had na de 1-0 overwinning tegen Club Brugge niets dan lof voor zijn jonge spelers: “De jongeren zetten zich erg hard in om in de eerste ploeg te geraken. Ferguson, Sammy Ameobi en Bigirimana speelden uitstekend.”

Sammy Ameobi zette uiteindelijk Obertan op weg naar de winning goal: “Sammy toonde wat voor een fantastische techniek hij heeft. Als hij dat kan vertalen in regelmatige prestaties binnen de eerste ploeg, wordt het een hele grote speler.”

Ook Ferguson kon op lof rekenen: “Hij heeft zo’n linkervoet waar je een sinaasappel mee kan pellen, hij had echt geweldige voorzetten in huis vanavond. Hij zit net als Bigirimana en Ameobi dichtbij de eerste ploeg.”

Nog een speler die een basisplaats zou verdienen is matchwinnaar Obertan: “Het is de tweede Europese avond waarin hij erg belangrijk is. Obertan doet niks verkeerd, hij wordt momenteel gewoon uit de ploeg gehouden door onze beste speler, Hatem Ben Arfa. Obertan is nog maar 23 en was vanavond fantastisch.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties