Reactie Antwerp overklast Deinze: "Eerlijk? Dit geven we niet meer uit handen!"

Cédric De Volder
Cédric De Volder en Pieter De Clerck vanuit Antwerpen
| 8 reacties
Antwerp overklast Deinze: "Eerlijk? Dit geven we niet meer uit handen!"
Foto: © SC

Antwerp FC kon gisteren nog eens een thuismatch winnen. De oudste club van het land versloeg KMSK Deinze met 3-0. Eerste klasse is nu echt binnen handbereik voor de Antwerpenaren.

Geoffry Claeys, de coach van SK Deinze, erkende dat het stamnummer één van een ander formaat was. "Op het middenveld hebben ze simpelweg spelers met meer individuele kwaliteit. Onze kern is bovendien niet groot genoeg gebleken om de geblesseerde spelers te vervangen."

"Antwerp stak er in de eerste helft ver bovenuit qua balbezit. Maar we stonden goed gesloten en gaven nauwelijks kansen weg. Die strafschop deelde een mentale tik uit aan mijn spelers. Ik wil de beelden nog wel eens terugzien trouwens, Ik heb er zo mijn twijfels bij."

Als er gefloten wordt, is het penalty!

RAFC-speler Stallone Limbombe lokte de penaltyfout uit en vond - wat had u gedacht - dat de scheidsrechter de goede beslissing nam. "Als er gefloten wordt, is het strafschop! Alles wat in ons voordeel speelt, is mooi meegenomen", verklaarde de vinnige speler na de wedstrijd.

Met nog vijf speeldagen voor de boeg, staat Antwerp zes punten voor op eerste achtervolgers KAS Eupen en WS Brussels. Limbombe heeft duidelijk veel vertrouwen getankt tegen Deinze: "Eerlijk? Volgend seizoen spelen we in eerste klasse, de flow zit zo goed. Ik heb er het volste vertrouwen in, we geven dit niet meer uit handen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties