Klopp countert kritiek op keuze voor mislukte Duitser boven Mignolet

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 13 reacties
Klopp countert kritiek op keuze voor mislukte Duitser boven Mignolet
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Loris Karius mocht de voorbije wedstrijden het doel van Liverpool doelpuntenvrij proberen houden, ten koste van Simon Mignolet. Dat gebeurde tot dusver niet met al te veel succes. Velen vinden daarom dat de Belg zijn plaats moet terugkrijgen, maar Jürgen Klopp is daar niet mee gediend.

Liverpool zit niet langer in zijn beste vorm. Het afgelopen weekend bleven ze hangen bij 2-2 tegen West-Ham, en beide tegengoals had de Duitse doelman eigenlijk kunnen pakken. De kritiek van de Engelse analisten op de voorbije prestaties van Loris Karius was niet mals, zoals u hier kon lezen.

Trainer Jürgen Klopp kon daar niet bepaald mee lachen. Vooral Gary Neville, Manchester United-legende en mislukte trainer bij Valencia, moest het bekopen. "Veel analisten die ooit zelf speler zijn geweest, zijn blijkbaar helemaal vergeten hoe het is om kritiek te krijgen. In het bijzonder de gebroeders Neville, en dan helemaal degene die zelf ooit manager was," zo countert Klopp

Hij moet weten dat niemand gebaat is bij té veel kritiek

"Hij heeft zelf aangetoond dat hij veel moeite had met werk waarbij hij zelf spelers moest beoordelen. Waarom mag hij dat op televisie dan opnieuw doen?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties