Matchwinnaar Casagolda zet vertrouwen van coach om in twee goals van goudwaarde: "Nog vier finales spelen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
Matchwinnaar Casagolda zet vertrouwen van coach om in twee goals van goudwaarde: "Nog vier finales spelen"
Foto: © photonews

Oud-Heverlee Leuven heeft de strijd om de eerste periodetitel weer helemaal opengegooid. Met dank aan man in vorm Esteban Casagolda, tegen Westerlo goed voor twee doelpunten.

Casagolda bracht de Leuvenaars op voorsprong en bezorgde OHL in de slotminuten het winnende doelpunt. "Het doet deugd om twee goals te maken, zeker als dat punten oplevert", aldus de aanvaller. "Maar dit is vooral het werk van de hele ploeg."

"We kwamen in de tweede helft op voorsprong, maar kregen op een moeilijk moment een goal tegen. Maar we hebben gevochten tot de laatste minuut, net zoals tegen Beerschot Wilrijk. En dat is het belangrijkste. Nu moeten we met de match van vrijdag bezig zijn en nog vier finales spelen", zegt Casagolda.

"Het doet deugd dat ik het vertrouwen van de coach krijg"

Onder Dennis van Wijk vertoefde Casagolda vooral op de bank. Maar onder nieuwe coach Nigel Pearson krijgt hij meer speelgelegenheid. "Het doet deugd dat ik het vertrouwen van de coach krijg. Onder meneer van Wijk speelde ik minder. Maar het vertrouwen is leuk, zeker als ik dat in doelpunten kan omzetten", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties