In Lommel vinden ze zege tegen hekkensluiter niet vanzelfsprekend: "Groot feest voor ons"

In Lommel vinden ze zege tegen hekkensluiter niet vanzelfsprekend: "Groot feest voor ons"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De gretigheid om de drie punten te pakken was zaterdag zeker en vast aanwezig bij Lommel. Het is lang niet het eerste succes van het seizoen, maar ze gaan de overwinningen niet als een gewoonte aanschouwen in Limburg. Doelpuntenmaker Sam Valcke vond het een reden om te feesten.

Er zijn al wel meer teams gaan winnen in Tubeke, maar Valcke was er toch enorm blij mee. "Het was een supermooie avond. Ik ben heel tevreden dat we naar huis konden gaan met de drie punten. Die drie punten maken dan ook de lange rit huiswaarts plezieriger. Dit is een groot feest voor ons", verkondigt de aanvaller.

Pompen of verzuipen

Het is ook een teken dat de promovendus moeilijke matchen winnend kan afsluiten. Want Valcke gaf aan dat het toch lastiger was dan het op het eerste gezicht leek. "Het was een moeilijke wedstrijd. Na de 0-1 was het een beetje pompen of verzuipen, maar we maakten op het einde nog die tweede treffer."

Lommel weet steeds meer een constante te vinden. Het beste bewijs daarvan is dat de ploeg nog altijd volop meedoet voor de periodetitel. "Er zit toch wel een zekere regelmaat in onze prestaties. Het is wel nog maar de eerst keer dat we een zes op zes halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties