Vandenbempt plaatst een grote maar bij woede van Vrancken over eerste goal van Standard

Vandenbempt plaatst een grote maar bij woede van Vrancken over eerste goal van Standard
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Trainer Wouter Vrancken was na de match tegen Standard niet te spreken over het feit dat de Rouches scoorden toen Racing Genk een wissel wilde doorvoeren.

Voor Wouter Vrancken gaat de wedstrijdleiding grandioos de mist in bij het openingsdoelpunt van Standard. Peter Vandenbempt heeft de fase verschillende keren herbekeken en vindt het inderdaad onbegrijpelijk dat de wissel niet werd doorgevoerd.

“Het spel ligt stil, want de VAR checkt contact tussen Laifis en Paintsil. Dus ik snap niet waarom de 4e scheids en Laforge nu die wissel niet laten doorgaan”, laat hij in Extra Time weten.

Al moet er volgens Vandenbempt ook meer dan een grote maar aan toegevoegd worden. “McKenzie mag toch ook wel kijken naar zijn tegenstander? Hij laat hem gewoon lopen... Wat erna gebeurt, is ongelooflijk frappant. Bijna meteen krijg je de penaltyfout en wordt het 2-0. Daarna trapt Genk weer af en leidt het wéér balverlies. Dat is toch onvoorstelbaar.”

Ook voor Arnar Vidarsson gaat Laforge in de fout, maar de mannen van Wouter Vrancken hadden het zelf kunnen oplossen. “Het blijft een fout. Akkoord, daarna laat Genk het ook zelf liggen. Als je heel volwassen bent, stamp je de bal buiten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties