Tessa Wullaert maakt opnieuw indruk voor Fortuna Sittard

Tessa Wullaert maakt opnieuw indruk voor Fortuna Sittard
Foto: © photonews

In Nederland werd er dit weekend gespeeld in de Nederlandse Beker. In die KNVB Beker stonden de kwartfinales op het programma. En dat leverde - hoe kan het ook anders - alweer een grote Tessa Wullaert-show op.

Fortuna Sittard nam het in zijn kwartfinale van de Nederlandse Beker op tegen FC Utrecht. Dat was dus de strijd tussen het nummer vier en zeven uit de Eredivisie. Toch kregen we eigenlijk geen echte spannende strijd.

Met dank aan Tessa Wullaert, die als vanouds een geweldige show opvoerde. Op het halfuur zorgde ze zelf voor de 1-0, meteen ook de ruststand. Meteen na de koffie kon ze Huizenga de 2-0 voorschotelen en zo was de match eigenlijk snel gespeeld.

Gros maakte er tien minuten voor tijd nog 3-0 van, het orgelpunt was dan weer voor Tessa Wullaert zelf. Met haar tweede van de avond zorgde ze voor de 4-0, waardoor we naar een grote overwinning gingen voor Belgenlegioen Fortuna Sittard.

Belgenlegioen bij de laatste vier

Ook Diede Lemey speelde zoals steeds opnieuw de hele wedstrijd voor Fortuna, net als Féli Delacauw. Jarne Teulings begon ook in de basis, maar werd in blessuretijd nog vervangen.

In de halve finales wacht voor Fortuna Sittard Ajax, Feyenoord of Excelsior. De weg naar een prijs ligt toch een beetje open voor Wullaert & co door de uitschakeling van Twente eerder deze week.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties