Tessa Wullaert over toekomst: "Europese top wil me"

Tessa Wullaert over toekomst: "Europese top wil me"
Foto: © photonews

Tessa Wullaert is het uithangbord bij uitstek voor de Belgian Red Flames en ook bij haar team Fortuna Sittard is ze zeer belangrijk. Toch komt er een einde aan het huwelijk tussen Fortuna en Wullaert. Dat heeft ze zelf aangekondigd. Aan interesse is er alvast geen gebrek.

Twee jaar geleden koos ze voor een avontuur in Nederland bij Fortuna Sittard. Dichtbij huis, maar toch in het buitenland en professioneel werken. Wullaert voelt zich kiplekker bij de Noorderburen, maar toch lijkt er een einde te komen aan het verhaal.

Fortuna Sittard gaat downsizen en dus zit er voor Wullaert weinig anders op dan te vertrekken bij Fortuna Sittard. "Mijn vertrek staat vast, het is een financiële beslisisng", klonk het eerder al in aanloop naar het duel tegen Spanje in de Nations League.

Een terugkeer naar België zit er niet meteen in voor de Red Flame, maar er zijn wel topclubs met hopen die haar willen. Er zou interesse zijn uit de USA, uit Spanje en ook van diverse andere grote namen uit Nederland met PSV en Twente.

Europese topclubs én voorstel uit USA voor Wullaert

Ook Internazionale is er nu volgens de geruchten bijgekomen. "Europese topclubs willen me en dat is ook mijn ambitie", aldus Tessa Wullaert erover in Het Nieuwsblad. "Ik weet dat ik de kwaliteiten heb om mee te draaien, maar er is ook het familiale."

"Er was een aanbod uit de USA, maar dat gaan we niet doen", aldus nog Wullaert. "Ik ben nog niet uitgeblust, ik word gek van de vraag over wanneer ik ga stoppen." De komende weken gaan we zien wat Wullaert zal beslissen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties