Onze toppers van de week in de Super League

Aernout Van Lindtdoor Aernout Van Lindt
Datum
0 reacties
Onze toppers van de week in de Super League
Foto: © Louis Evrard

Het nieuwe seizoen in de Super League gaat nu écht de laatste rechte lijn in. Hoog tijd dus om even terug te blikken op de voorbije speeldag. Met de meest opvallende, positieve zaken.

Genk

De KRC Genk Ladies zijn dan weer goed bezig in de Super League. Afgelopen weekend wonnen ze na een scherpe wedstrijd tegen Tienen met een monsterscore, waardoor de vierde plaats van hen is. En dat is definitief.

Met oog op dit seizoen niet meteen superbelangrijk, maar als er volgend seizoen opnieuw play-offs zijn ... dan kan dat recht geven op een play-off 1.

Kampioenenstrijd?

Wie had het een maand geleden durven voorspellen dat de strijd nog zó spannend zou zijn om de titel in de Super League? Alles is nog mogelijk, want OH Leuven, Genk en co willen ook nog scherprechter spelen.

Anderlecht - Gent van vrijdag? Dat kan beslissen over de titel. Al kan Standard de lachende derde worden van het hele gebeuren. Maar laat ons duidelijk zijn: hiervoor kom je naar het voetbal!

Gent

Wie had overigens een maand geleden durven voorspellen dat op drie speeldagen van het einde Gent de enige ploeg zou zijn met alles in eigen handen? Ook niemand vermoedelijk.

Maar de Buffalo's doen weer helemaal mee én staan er steeds op het juiste moment. Tegen OH Leuven wonnen ze niet voor het eerst dit seizoen met 1-0, maar ook zo kan je kampioen spelen. Nu vrijdag nog winnen in Tubeke ...

Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Ander voetbalnieuws