Aalst start met ambities in eerste nationale

door Redactie
Datum
0 reacties
Aalst start met ambities in eerste nationale
Foto: © Photonews

Eendracht Aalst start dit seizoen aan het nieuwe seizoen in eerste nationale met de nodige ambities. De voorbereiding is al een tijdje bezig, de doelen zijn gestipuleerd.

De fusieploeg SCEA Ladies start met veel vertrouwen het seizoen 2017-2018. "Met trainers Dirk Decoen, Daniël De Winter, Gunter Arijs, Walter Bracke en keepertrainer Damien D’Hollander hebben we een technische staf samengesteld die heel veel kwaliteit en ervaring verzamelt en die de drie Ladies-teams ongetwijfeld naar successen zal leiden", klinkt het bij de Aalstenaars.

De doelen zijn dan ook duidelijk: met alle ploegen meespelen aan de top van het klassement in de diverse reeksen. Om die doelstellingen te halen werden ook flink wat speelsters binnengehaald naast de speelsters die al beschikbaar waren.

Tiana Andries (RSC Anderlecht), Daisy Baudewijns (KVE Drongen), Ansje Bogaerts (OHL), Xynthia De Jonge (Dames Ternat), Morgane Depature (RSC Anderlecht), Rachel Depature (RSC Anderlecht), Noa Galle (AA Gent), Riet Maes (Dames Ternat), Charline Panis (SK Leeuw), Fien Van der Putten (Dames Ternat), Anke Van Hooren (RSC Anderlecht), Elize Van Impe (SK Vlierzele), Luna Van Heck (Jonge Lede) en Falke Ghijsels (nieuw) kwamen de rangen versterken.Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Zie ook

Ander voetbalnieuws