KRC Genk Ladies heeft trotse sponsor: "Mikken vooral op vrouwen in sporten die nog niet openstaan voor grote publiek"

Aernout Van Lindtdoor Aernout Van Lindt
Datum
0 reacties
KRC Genk Ladies heeft trotse sponsor: "Mikken vooral op vrouwen in sporten die nog niet openstaan voor grote publiek"
Foto: © ladiesgenk/davyrietbergen

De KRC Genk Ladies doen het momenteel goed in de Super League en zitten ook nog in de Beker van België. Bij de Limburgers zijn ze ook trots op hun sponsors.

Zo is er ook Alsan, dat in een persbericht bij de KRC Genk Ladies zijn sponsoring in de verf weet te zetten. "Alsan is een bedrijf die dicht bij de mensen wil staan en veel belang hecht aan genieten. Dit vertaalt zich ook in het sponsorbeleid: sport, gezond, positief, fit, goed in je vel, genieten..."

Sponsoring

Het bedrijf richt zich vooral op vrouwen qua sponsoring: "En vooral voor die sporten waarvoor het 'grote publiek' nog niet helemaal open staat. Dames die uitblinken in dergelijke disciplines hebben het vaak moeilijk om voldoende budget bij elkaar te krijgen om op topniveau te kunnen meedraaien."

"Elk jaar wordt uit alle aanvragen een leuk "project" gekozen en wordt dit gesteund voor een volledig seizoen", klinkt het nog. Sponsors die zich geroepen voelen om de KRC Genk Ladies, mogen zich wenden tot de club.

Dat geldt overigens ook voor andere clubs in Vlaanderen - wij willen altijd voor contactgegevens zorgen indien nodig.Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Zie ook

Ander voetbalnieuws