Duivels en Flames in elkaars vaarwater: "Ineens moeten we met drie op een kamer van twee"
door Redactie
Datum
1 reacties

De aanwezigheid van de Rode Duivels laat zich voelen bij de Red Flames

Duivels en Flames in elkaars vaarwater: "Ineens moeten we met drie op een kamer van twee"
Foto: © photonews

Tessa Wullaert staat er niet om bekend dat ze een blad voor de mond neemt. Tijdens het WK zal ze regelmatig optreden als analist. Maar eerst zondag nog een match met de Red Flames in Moldavië. Al heeft de aanwezigheid van de Rode Duivels wel invloed op hun normale voorbereiding.

De Duivels zitten - net als de Flames - op hotel in Tubeke. En dus moeten de vrouwen maar plaats ruimen. "Ik vraag mij af of ze weten dat wij zondag spelen. One big family is tof, maar er zijn toch een paar frustrerende kantjes aan", vertelt ze in Het Nieuwsblad.

Een understatement blijkbaar. "Ons materiaal en onze kledij moeten we nu plots helemaal aan de andere kant van het complex zoeken, we liggen met drie op kamers van twee personen (terwijl de Duivels elk hun eigen kamer hebben, nvdr.) … Oké, het belang van Rusland is momenteel groter, maar zouden zij in het omgekeerde geval met drie op een kamer slapen?"

Fitness

Bondscoach Serneels gaf ook al aan dat het samenhokken met de Rode Duivels zijn gevolgen had met oog op de stage: "De fitness houden we gescheiden, er zijn goede afspraken gemaakt tussen de Rode Duivels en de Red Flames. Logisch, want we moeten ook optimaal kunnen werken allemaal."

"Maar het is positief dat de Rode Duivels toestaan dat wij hier ook onze stages mogen doen. Ze zijn tot de conclusie gekomen dat wij hun voorbereiding niet storen. Het kan ook voor beiden een pluspunt betekenen", aldus de oefenmeester.Reacties 1 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *

Ander voetbalnieuws