Coucke houdt woord? Negen speelsters tekenen alvast contractverlenging bij RSC Anderlecht

Aernout Van Lindtdoor Aernout Van Lindt
Datum
1 reacties
Coucke houdt woord? Negen speelsters tekenen alvast contractverlenging bij RSC Anderlecht
Foto: Twitter Marc Coucke

Zelden was de commotie rondom het vrouwenvoetbal zo groot als begin vorige maand, toen er in de vrouwentak van RSC Anderlecht werd gesnoeid. Uiteindelijk werden alsnog nieuwe sponsors gevonden, nu lijkt het team ook klaar voor het volgende seizoen.

De voorrondes van de Champions League in eigen huis spelen? Dat lukte niet, waardoor de loting op 22 juni met argusogen zal worden gevolgd.

Maar er zal wel een erg proper team tussen de lijnen staan, want een resem sterkhouders wist alvast zijn contract te verlengen bij paars-wit.

Negen verlengingen

Laura De Neve, Laura Deloose, Ella Van Kerkhoven, Ines Fernandez en Sarah Wijnants gaven eerder al aan bij Anderlecht te blijven, nu hebben ook Tine De Caigny, Charlotte Tison, Sheryl Merchiers en Elke Van Gorp zich bereid getoond. 

Daarmee blijft zowat de hele basisploeg bij paars-wit. Jaques en Cuschieri vertrekken al zeker bij Anderlecht, terwijl Lenie Onzia al aan diverse andere teams uit de Super League werd gelinkt. Over Gokhman en Zeler is nog geen absolute duidelijkheid, met Vanhamel werd al een vervangster aangetrokken die zowel centraal achterin als op de 6-positie overweg kan.Reacties 1 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *

Ander voetbalnieuws