Iedereen staat massaal achter de Rode Duivels

Aernout Van Lindtdoor Aernout Van Lindt
Datum
0 reacties
Iedereen staat massaal achter de Rode Duivels

De Rode Duivels nemen het zaterdag op in de strijd om de derde plaats. Wij zijn erbij in Sint-Petersburg, maar ook in België kijkt natuurlijk iedereen.

En ook de vrouwen hebben de weg naar het voetbal meer dan gevonden, ook zij gaan volop mee in de sfeer rondom het WK en de Rode Duivels.

Tegen Tunesië en Engeland leverde dat al enkele leuke beelden op. Zo was Lina Napoletano van damesfutsalploeg FP Halle-Gooik Girls live in Moskou voor de match van de Rode Duivels in het Spartak Stadium op het WK in Rusland. Lina was één van zes winnaars nationaal bij een wedstrijd van McDonald's om je skills te tonen. 

En ook in Rupelmonde en elders in het land was het feest tijdens speeldagen twee en drie, vanuit heel het land bereikten ons dingen tijdens de knock-outfase ...

En zelfs vanuit Oostenrijk worden de wedstrijden gevolgd:

Zelfs in de Stille Zuidzee of in Berlijn werden de Duivels aangevuurd:

Daarom vragen we ook aan jullie - net als aan de mannen - om jullie sfeerfoto's en sfeerfilmpjes massaal naar ons door te sturen. 

Zo kunnen we laten zien dat het hele land ook achter de Rode Duivels staat, tegen Engeland. Mail dus jullie filmpjes of foto's naar vrouwen@sport-planet.eu en wij doen de rest!Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Ander voetbalnieuws