Racing Genk wil advies van Sef Vergoossen

De Nijs Michael
| 7 reacties
Racing Genk wil advies van Sef Vergoossen
Foto: © SC

Racing Genk stelde dit seizoen zwaar teleur, de club moet zich dan ook herpakken met het oog op volgend seizoen. Het bestuur heeft daarom alvast gepolst bij PSV-coach Sef Vergoossen.

Vergoossen kon ook al op de interesse van Anderlecht rekenen, maar de huidige coach van PSV liet weten dat hij na dit seizoen stopt als trainer. Bij Genk denkt men echter toch nog een job te hebben voor Vergoossen. Genk is overigens geen onbekend terrein voor de PSV-coach. Hij was er drie seizoenen trainer en pakte in 2002 de titel met de Limburgers.

Jos Vaessen, voorzitter van de Raad van Beheer bij Genk, bevestigt deze morgen in de krant dat de Limburgers Sef Vergoossen officieel gepolst hebben als raadgever. "Wij willen voor alles bij hem terecht kunnen, sportief, maatschappelijk, maar ook commercieel. Omdat de man enorm veel ervaring heeft: als trainer, als jeugdopleider,... Een officieel postje geven we hem niet. En hij wordt niet aan een agenda gebonden. Hij wil dat zelf ook niet, dat heeft ie in een gesprek met ons aangegeven. Mocht hij 'ja' zeggen, zou dat fantastisch zijn", aldus Vaessen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties