Del Bosque heeft een luxeprobleem

Joris De Wolf
| 1 reacties
Del Bosque heeft een luxeprobleem
Foto: © SC

Spanje heeft er met de naturalisatie van Diego Costa opnieuw een topspits bij. De plaatsjes bij het nationale elftal worden zo alsmaar duurder. "Er kan nog veel gebeuren naar aanloop van het WK."

Met Negredo, David Villa, Fernando Torres, Fernando Llorente, Michu, Roberto Soldado en nu ook Diego Costa heeft Spaans bondscoach Vicente del Bosque een grote weelde wat betreft zijn aanvallend compartiment. “Costa is een geweldige speler, die zeker zijn bijdrage kan leveren aan het team”, zegt Llorente aan de Spaanse media.

“Het is nog veel te vroeg om te zeggen wie in de spits zal staan. Er resten ons nog zes à zeven maanden vooraleer het WK van start gaat. Er kan nog veel gebeuren.” Op de Confederations Cup koos del Bosque vaak voor Villa en Torres. Tijdens de kwalificatiecampagne waren Negredo en Pedro het meest doelgericht.

Llorente zelf kwam de voorbije wedstrijden amper in actie. Zijn laatste speelminuten voor de Spaanse nationale ploeg dateren al van augustus. Zaterdag oefent de regerend wereldkampioen tegen het Afrikaanse Equatoriaal Guinea

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws