Ex-keeper Genk en Standard over toekomst: "Ik voel me niet te goed voor Belgische competitie"

De Wit Bram
| 7 reacties
Ex-keeper Genk en Standard over toekomst: "Ik voel me niet te goed voor Belgische competitie"
Foto: © photonews

Sinan Bolat is nog steeds speler van FC Porto maar speelde afgelopen seizoen op uitleenbasis voor het Turkse Galatasaray. Nu ja, veel spelen deed de Belgische keeper met Turkse roots niet: Bolat stond slechts twee keer onder de lat in de competitie en speelde één wedstrijd in de Champions League.

Ondanks dat Galatasaray de titel en beker won, kan de 26-jarige doelman niet tevreden zijn over het vorige seizoen. “Ik wist dat het moeilijk ging zijn om Muslera eruit te spelen, hij is een monument in Galatasaray. Hij staat al vier seizoenen in doel, won drie titels en is erg geliefd bij de fans.”

Dat vertelde Bolat in een interview met Sport/Voetbalmagazine. De ex-keeper van Genk en Standard keert nu terug naar Porto, maar of daar ook zijn toekomst ligt is niet zeker. “Ik lig nog drie jaar onder contract bij Porto, maar ik weet niet wat men daar met mij van plan is.”

Terugkeer naar België niet uigesloten

“Één ding is zeker: het moet mijn seizoen worden. Ik wil spelen, waar dan ook.” Dus ook in België? “Standard en andere Belgische clubs mogen mij bellen, ik voel mij niet te goed voor de Belgische competitie. Porto is bereid mee te werken aan een tussentijdse oplossing”, zo besluit Bolat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws