Lokeren-speler gaat binnenkort mogelijk met nieuwe naam door het leven en droomt al: "Nóg beter worden dan mijn pa"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Lokeren-speler gaat binnenkort mogelijk met nieuwe naam door het leven en droomt al: "Nóg beter worden dan mijn pa"
Foto: © photonews

Voorlopig timmert hij bij Sporting Lokeren nog aan de weg naar boven, maar Bo Geens wil op een dag in de voetsporen van zijn vader Theo Custers treden. En als het even kan met dezelfde naam.

“Ik ben keeper geworden door mijn vader. Hij was en is mijn grote voorbeeld. Ik heb zijn carrière niet live meegemaakt. Maar ik wou worden zoals hij. Nóg beter, zelfs”, geeft Geens toe in Fan.

"Ik wou ook tegen het grote Barcelona spelen en winnen"

Als het even kan wil Geens zijn vader straks achterna. “Mijn en zijn dierbaarste herinnering is de match die hij met Espanyol speelde tegen FC Barcelona. En won met 3-1. Ik was verkocht. Ik wou ook tegen het grote Barcelona spelen en winnen.”

En binnenkort gaat Geens mogelijk met dezelfde naam als zijn vader door het leven. “Ik heb beslist om hem Geens te noemen, naar zijn moeder. Omdat ik niet wilde dat hij constant met mij zou worden vergeleken”, aldus Theo Custers.

"Hij zou graag 'Custers' heten. Ik ben bezig met het dossier"

Theo Custers

“Maar hij zou graag ‘Custers’ heten. Hij vraagt er me vaak naar. Ik ben bezig met het dossier. Misschien doe ik het hem wel cadeau voor zijn 21e verjaardag.”

Custers is trouwens nog steeds erg bezig met zijn zoon. “Ik ga twee, drie keer per week naar de training en zijn matchen en geef dan achteraf mijn analyse.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties