Itandje ruilt Liverpool wellicht voor Galatasaray

De Nijs Michael
| 0 reacties
Itandje ruilt Liverpool wellicht voor Galatasaray
Foto: © SC

Turkije is 'hot' deze zomer, en dan hebben we het deze keer niet over de hoge temperaturen in het vakantieland, maar weldegelijk over de huidige transferperiode. Nu lijkt ook Charles Itandje namelijk op weg naar de Super Lig.

Eerder haalde Fenerbahçe onder andere Spaans bondscoach Aragones naar Turkije, maar daarnaast strikte de topclub ook Spaans international Daniel Guiza. De concurrentie zit echter niet stil, want ook Galatasaray heeft intussen al zijn toptransfer beet, de rivaal van Fenerbahçe haalde namelijk Harry Kewell weg bij Liverpool.

Blijkbaar hebben de Turken nu de smaak te pakken, want wellicht zal ook Charles Itandje Liverpool inruilen voor Galatasaray. De doelman kwam vorig seizoen over van het Franse Lens, maar afgezien van twee bekerwedstrijden mocht hij nooit aantreden voor Liverpool. Nu krijgt de goalie van Galatasaray wellicht de kans om zich te herlanceren.

Liverpool kan trouwens maar beter werk maken van een nieuwe doelman, want naast Itandje lijkt ook Scott Carson op weg naar een nieuwe werkgever. De doelman heeft namelijk een aanbieding van Stoke City op zak. The Reds hebben echter al een nieuwe doelman achter de hand, vooral Diego Cavalieri van het Braziliaanse Palmeiras zou in beeld zijn om de openstaande vacature op te vullen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties