Carson gaat niet aan de slag bij Stoke City

De Nijs Michael
| 0 reacties
Carson gaat niet aan de slag bij Stoke City
Foto: © SC

Het leek er onlangs op dat Scott Carson deze zomer de overstap zou maken naar promovendus Stoke City, maar dat blijkt niet het geval te zijn. De doelman kon namelijk niet tot een akkoord komen met de club.

Carson is eigendom van Liverpool, maar daar kreeg de 22-jarige doelman intussen te horen dat hij andere oorden mag opzoeken. Dat zag Stoke City graag gebeuren, want de club is nog op zoek naar een nieuwe doelman. De Engelse promovendus kwam ook tot een akkoord met Liverpool, maar Stoke City kon niet tot een akkoord komen met de goalie zelf. "Wij blijven op zoek naar versterking met het oog op volgend seizoen, maar onze pogingen om Carson te halen hebben we gestaakt", bevestigt de club via de website.

Nu blijft natuurlijk de vraag waar Carson volgend seizoen wel aan de slag zal gaan. Aston Villa, waar de doelman vorig seizoen actief was op huurbasis, toonde in het verleden al interesse, maar de vraagprijs van Liverpool ligt te hoog voor Aston Villa. Daarom lijkt een overstap naar West Bromwich Albion plots een mogelijkheid. "Er is inderdaad gesproken over een transfer, maar er is nog niets rond. We zullen zien of we tot een akkoord kunnen komen", meldt trainer Tony Mowbray.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties