Onana kiest vandaag tussen Lierse en STVV

De Nijs Michael
| 46 reacties
Onana kiest vandaag tussen Lierse en STVV

Er wordt al dagen gespeculeerd over de toekomst van Hervé Ndjana Onana, maar vandaag komt daar wellicht verandering in. De Kameroense aanvaller kiest in de loop van de dag namelijk tussen de aanbiedingen van Lierse en Sint-Truiden.

Onana heeft er bij tweedeklassr Red Star Waasland een fantastisch seizoen opzitten. De aanvaller scoorde liefst 26 keer in 35 wedstrijden en kroonde zich zo tot topschutter uit de tweede klasse. Volgend seizoen zal de Kameroener echter niet meer te zien zijn in het shirt van de Wase club.

Lierse en neo-eersteklasser STVV trekken aan de mouw van Onana. Ook Zulte Waregem en Germinal Beerschot tonen interesse, maar geen van beide ploegen deed al een concreet voorstel. Bijgevolg kiest Onana volgens HBvL vandaag tussen de aanbiedingen van Lierse en Sint-Truiden. 

Het voorstel van Lierse, dat al een bod van 350.000 euro uitbracht in het Waasland, is finanieel het meest aantrekkelijk. Desondanks lijkt de kans groot dat Sint-Truiden aan het langste eind trekt, Onana wil namelijk aan de slag in de hoogste afdeling.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties