Van Nieuwenhuyze: "Mis de familiale sfeer in de club"

Jelle Vereecke
| 1 reacties
Van Nieuwenhuyze: "Mis de familiale sfeer in de club"
Foto: © SC

Ludwin Van Nieuwenhuyze vertrekt bij Zulte Waregem. De middenvelder gaat volgend seizoen aan de slag bij derdeklasser KSV Oudenaarde.

"Ik was einde contract en wilde met opgeheven hoofd de club verlaten", zegt Van Nieuwenhuyze in S/VM. "Eigenlijk is het door een samenloop van omstandigheden dat ik deze drastische beslissing nam. Ik heb nog altijd mijn stratingswerkenfirma Delusi, waar ik met twee mensen werk, en waar ik de leiding in handen moet nemen."

"Graag wil ik ook meer tijd vrijmaken voor mijn echtgenote en mijn twee kinderen", vervolgt de verdedigende middenvelder. "Maar ik had de afgelopen maanden ook veel moeite met het gebrek aan discipline en het ontbreken van de familiale sfeer binnen de club."

"De laatste maanden had ik te veel de indruk dat er twee groepen bestonden: de Franstaligen en de Nederlandstaligen", vindt Van Nieuwenhuyze. "Maar de clubleiding heeft ingezien dat ze een andere weg moet inslaan. Zulte Waregem heeft nood aan meer karaktervoetballers en gasten met leiderschapskwaliteiten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties