Brepoels: “In de rug van Hoefkens lagen mogelijkheden"

Maarten Verhoeven
| 51 reacties
Brepoels: “In de rug van Hoefkens lagen mogelijkheden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De trainer van Sint-Truiden, Guido Brepoels, was vanavond te gast in Extra Time. Hij blikte uiteraard tevreden terug op de remonte van STVV tegen Club Brugge.

“Onder de rust was het muisstil in de kleedkamer. We hebben vijf minuten niks gezegd en daarna de beelden van de eerste helft bekeken. Onze organisatie was niet goed in de eerste helft, al was Brugge ook heel sterk. Het had geen zin om mij boos te maken. Ik heb de spelers gezegd dat we moesten voetballen zoals op training.”

“We hebben de organisatie op punt gesteld, al was er in het begin van de tweede helft nog te weinig voetbal naar voren toe. Daarom heb ik Giel Deferm gebracht.”

Schouterden in de rug van Hoefkens

Brepoels had een tactisch plannetje klaar tegen Club Brugge, al kwam dat er pas na de rust echt uit. “Het was een bewuste keuze om veel over links te spelen via Schouterden. We wisten dat er in de hoeken ruimte lag. In de rug van Hoefkens lagen mogelijkheden en als Schouterden ruimte krijgt is hij gevaarlijk.”

De trainer van STVV had het ook nog over het nieuwe veld van Stayen. "Ik ben er heel tevreden over." Ook het transferbeleid zal op het kunstgrasveld worden afgestemd. "We zullen vooral technische spelers halen in de toekomst."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties