Reactie Sidibé: "Het gaat elke week beter"

Sidibé: "Het gaat elke week beter"
Foto: © SC

Ibrahim Sidibé scoorde een beauty van een doelpunt. Hij kopte een voorzet van Guillaume François onhoudbaar voorbij Bossut. Daarbij liet hij zich ook meer en meer op in de combinaties.

"We speelden een goede wedstrijd. We hadden precieze instructies meegekregen van de coach en probeerden die uit te voeren. Bij vlagen brachten we dan ook goed voetbal", aldus Sidibé. "Mijn goal? Ik had aan Guillaume gezegd de bal naar de eerste paal voor te zetten. Een mooie ja, maar ik heb er nog mooie gemaakt."

Het spel van Beerschot vertoonde ook al beterschap. "Tegen Genk was het niet goed, maar week na week maken we progressie. Iedereen loopt voor elkaar. Misschien moeten we nog iets vlotter de weg naar het doel vinden, maar dat komt wel."

Sidibé moet het vooraan alleen zien te redden. "Tja, ik speel al vier jaar op die manier. Met twee of alleen, voor mij blijft het gelijk en het is de coach die beslist. We hebben vier goeie spelers voor op de flank en achter mij loopt ook nog Losada. Het belangrijkste is dat ik speel, want dat neem ik niet licht op. Ik blijf me 100% inzetten om elke week in de basis te staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties