Sla een slag in de Champions League dankzij UNIBET

Redactie
| 1 reacties
Sla een slag in de Champions League dankzij UNIBET
Foto: © SC

Vanavond staan er weer acht leuke duels in de Champions League op het appèl. En die kunnen u rijk maken. Speel mee via UNIBET en bouw een feestje.

In Groep A is het duel tussen Bayer Leverkusen en Manchester United het interessantste. De winnaar van dat duel wordt vermoedelijk groepswinnaar, de verliezer moet opletten voor Shakhtar Donetsk. 

De wedders bij UNIBET zien Man United aan het langste eind trekken. 54% van de mensen voorspellen een overwinning van de Engelsen, in de UK wordt dat zelfs 65%. En wat denkt u? 60 euro gratis bonus kan u 212 euro opleveren bij een winst van The Mancunians.

In groep B staat Juventus voorlopig laatste in de poule. Toch blijft het geloof in het team om bij de beste twee te raken groot, al moet dan nu echt wel gewonnen worden van Kopenhagen. Real Madrid haalde al eens uit tegen Galatasaray (1-6) en wil ook thuis uithalen - weliswaar zonder Ronaldo.

De wedders zijn dan ook duidelijk. Zelfs in Denemarken ziet 90% nog de Italianen winnen, globaal wordt dat meer dan 95%. Hetzelfde voor Real: niemand die denkt aan een stunt. U misschien wel? 60 euro op Galatasaray levert al 600 euro op, een gratis bonus op Kopenhagen kan 1320 euro opleveren. 

Ook in de andere groepen geen twijfel: PSG, Bayern en Manchester City lossen het wel op met een winstpartij, lijkt iedereen te denken. 96% zien Bayern München winnen, 98% PSG en 99.98% zelfs Manchester City.

En u? Durft u eens te gokken op een stuntje?

Een overwinning van pakweg Plzen kan van een bonus van 60 euro in een klap 960 euro maken. Of wordt het misschien wel hattrick-tijd in de groep van onze landskampioen? 720 euro voor een hattrick van Ibrahimovic, 3000 euro als Mitroglou doet wat hij in het Astridpark ook al deed. Zet dus zeker in bij UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties