Tano geeft de moed niet op: "Antwerp gelooft nog in doel"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Tano geeft de moed niet op: "Antwerp gelooft nog in doel"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp FC begon 2014 niet al te best. De roodhemden gingen onderuit tegen Moeskroen-Péruwelz en KAS Eupen. "We krijgen een nieuwe kans in de derde periode. Maar het moet dan wel nu gebeuren."

Door Cédric De Volder en Dirk Pieters

'This Is Our Year' riep alles wat Antwerp FC was bij aanvang van het seizoen van de daken. Hopelijk voor the Great Old slaat die leuze op 2014. Al begon het nieuwe kalenderjaar in mineur met nederlagen tegen Moeskroen-Péruwelz en KAS Eupen.

Zaterdag begint de derde periode in de Belgacom League. Ook voor Antwerp - dat nog steeds op een vijfde stek kampeert - quasi de laatste kans om dit seizoen nog mee te dingen naar promotie. "De groep gelooft nog steeds in het doel", vertelt ook Kevin Tano in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Maar we kunnen niet ontkennen dat het momenteel niet al te best gaat."

"Niet ontkennen dat het niet al te best gaat"

Vooral in topwedstrijden kan the Great Old niet overtuigen. Antwerp kon immers geen enkele keer de drie punten pakken. "Maar we werden ook nooit van de mat gespeeld", blijft Tano positief. "Het is frustrerend dat het maar niet lukt om die negatieve spiraal om te buigen. Hopelijk kunnen we tegen Tubeke voor de kentering zorgen. Maar het moet dan wel nu gebeuren."

Het stamnummer één kan zaterdag alvast opnieuw een beroep doen op Tano. De flankaanvaller was de voorbije weken geschorst nadat hij een speler van Geel een slag had verkocht. "Ik besef dat ik in de fout ben gegaan", besluit Tano. "Maar twee speeldagen vond ik te veel. Nu wil ik vooral mijn steentje bijdragen met het oog op de derde periodetitel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties