Reactie O'Loughlin over hoe hij er in godsnaam aan dacht om zijn linksback in de spits te zetten en... over mysterieuze versterking

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Charleroi
| 0 reacties
O'Loughlin over hoe hij er in godsnaam aan dacht om zijn linksback in de spits te zetten en... over mysterieuze versterking
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We moeten toegeven: Chris O'Loughlin had niet meteen veel opties om zijn aanval te bevolken na het vertrek van Edmilson en Dompé. Maar dat hij zijn linksback in de spits zou zetten, dat deed toch veel mensen opkijken.

O'Loughlin lachte eens toen we hem de vraag stelden. "Tja, je hebt het net zelf beantwoord in je vraag: ik heb amper opties. Kijk, ik zie Faycal (Rherras) dagelijks op training. Hij heeft inhoud, loopvermogen en een actie. Daarom wilde ik het met hem proberen op de flank. En toen hij in de spits stond, wou ik één wissel tot het einde houden. Dat is de reden."

Nog een mysterieuze versterking...

O'Loughlin hoopt dan ook dat er snel versterkingen komen. "We zijn ermee bezig en we hebben vertrouwen dat die dossiers snel afgewerkt zullen zijn. Het talent van Liverpool (Allan Rodriguez de Sousa) is bijna rond, daar twijfelen we niet echt meer aan. En ja, een echte nummer 9 en een winger."

Maar O'Loughlin versprak zich ook. "Oh ja, we zoeken ook nog... Nee, daar ga ik nog niet over praten. Welk profiel? Nee, voor het rond is, wil ik er liefst niks meer over zeggen. Je moet niet aandringen", lachte de aimabele Ier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties