Reactie Vitas dankt opmerkelijk persoon na wondermooie vrije trap, Vanhamel sakkert

Vitas dankt opmerkelijk persoon na wondermooie vrije trap, Vanhamel sakkert
Foto: © photonews

KV Mechelen had iets recht te zetten na de blamage in Union én dat lukte met een doelpunt op het einde van de match. Met dank aan specialist Vitas. De doelpuntenmaker glunderde, bij de tegenpartij kon doelman Vanhamel er minder mee lachen.

"We wisten dat ze een specialist in de rangen lopen hebben en toch geven we drie-vier vrije trappen weg", aldus de doelman van Lierse. Hij keepte een prima partij en redde meermaals de meubelen, maar op de vrije trappen van Vitas had hij geen verhaal. "De eerste van Vitas op de paal was uitstel van executie, de tweede zat binnen."

Vitas zelf kon er wel om lachen: "Ik heb opnieuw twee strafschoppen gekregen. De eerste ging er nog nét niet in, de tweede was wel raak. Altijd leuk natuurlijk om te scoren, maar voor mij is en blijft het belangrijkste dat we achteraan opnieuw de nul weten te houden. Daar doen we het vooral voor als spelers."

Opmerkelijk: na zijn doelpunt ging de centrale verdediger vieren met keeperstrainer Jugoslav Lazic: "Hij scout de keepers en geeft me op basis daarvan raad wat ik moet doen. Bij Vanhamel had hij me gezegd dat ik moest kijken naar waar hij zich opstelt. En dat is gelukt deze keer, daarom ging ik hem danken", aldus nog de goalgetter van dienst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties