Spajic reageert op duel met Dimata en de onterechte penalty: "Hij kwam me zeggen dat hij zich vergiste"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Oostende
| 4 reacties
Spajic reageert op duel met Dimata en de onterechte penalty: "Hij kwam me zeggen dat hij zich vergiste"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Uros Spajic speelde zondag wel een heel opvallende rol tijdens KV Oostende-Anderlecht. De verdediger van paars-wit kwam zelf niet ongeschonden uit het duel, maar werd wel op de korrel genomen op sociale media voor een fout op Dimata. En hij kreeg de meest bizarre strafschop uit zijn leven tegen.

Spajic deelt soms uit, maar weet ook te incasseren. Gisterenavond verliet hij de Versluys Arena met vier hechtingen en een paasei op zijn kaak. Het resultaat van een duel met Dimata, waarbij hij zelf een slag leek uit te delen.

Maar bij het herbekijken van de beelden leek het erop dat er weinig aan de hand was. "Dat er mensen zeggen dat ik rood moest krijgen? Waarschijnlijk fans van Oostende", kon hij er nog mee lachen. "Nee, het was een duel waarbij zijn hoofd tegen het mijne kwam en mijn hand raakte onvrijwillig zijn gezicht."

Waar hij minder mee geamuseerd was, was de penalty. "Penalty? Welke penalty? Hebben jullie een penaltyfout gezien?", zei hij duidelijk in zijn wiek geschoten. "De scheidsrechter is zich tijdens de rust zelfs komen excuseren. Hij moet de beelden gezien hebben denk ik."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties