Birger Verstraete hinkt op twee gedachten na puntendeling op het veld van Antwerp

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Antwerpen
| 1 reacties
Birger Verstraete hinkt op twee gedachten na puntendeling op het veld van Antwerp
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent had woensdagavond meer verdiend dan een 1-1 gelijkspel bij Antwerp. De tegengoal was een cadeautje, in de tweede helft kon Gent de kansen niet omzetten in een tweede doelpunt. Birger Verstraete had een dubbel gevoel na de match.

"Ik denk dat we voor de wedstrijd zeker getekend hadden voor dit resultaat", aldus de middenvelder na afloop. "Maar als je het wedstrijdverloop bekijkt, dan zat er zeker meer in. We kwamen verdiend op voorsprong, maar jammer dat we dat doelpunt net voor de rust weggaven."

"In de tweede helft waren we nog sterker en brachten we meer. Enerzijds mogen we fier zijn, anderzijds ontgoocheld omdat de drie punten er toch wel inzaten", klinkt het.

"Ik denk dat we op voorhand al wisten dat het qua voetbal geen hoogstaande match zou worden"

Een verplaatsing naar Antwerp, het blijkt geen sinecure te zijn. "Ik denk dat we op voorhand al wisten dat het qua voetbal geen hoogstaande match zou worden. Iedereen ging er vol voor en de duels waren zeer stevig. Het was een match met een charme op een eigen manier."

Gent gaf zelf weinig kansen weg, maar kwam ondanks een kopbal op de lat en enkele andere kansen niet meer tot scoren. "Ik denk dat we een mature match hebben gespeeld. We hebben weinig tot niets weggegeven en zelf heel volwassen gespeeld, zoals je moet spelen op Antwerp", besluit Verstraete.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties