Reactie Vreven tevreden ondanks het missen van heel wat kansen: "We wilden het te mooi afwerken"

Dirk Pieters
| 3 reacties
Vreven tevreden ondanks het missen van heel wat kansen: "We wilden het te mooi afwerken"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot Wilrijk pakte zaterdagavond, niet zonder moeite, opnieuw drie punten op het Kiel. De thuisploeg had grotendeels de wedstrijd onder controle, maar maakte het zich toch zelf weer heel moeilijk.

Ook trainer Stijn Vreven besefte dat het een zwaarbevochten zege was. "We maakten het onszelf opnieuw heel moeilijk. Net zoals tegen OH Leuven kregen we kansen om de wedstrijd sneller op slot te gooien, maar werd het uiteindelijk nog heel spannend. Gelukkig waren de details vandaag in ons voordeel", aldus de coach van Beerschot Wilrijk na de wedstrijd.

Tegen Union was het beter

"Het klinkt misschien gek, maar vorige dinsdag na onze wedstrijd op Union had ik een beter algemeen gevoel dan vanavond. Toen kregen we niet wat we verdienden. Nu tegen Roeselare pakken we wél de volle buit."

Vooral het missen van heel wat kansen zorgde voor een teleurstellend gevoel. "Onze spitsen en middenvelders verschenen zeker vijf keer in een unieke positie om te scoren. Telkens wilden we het te mooi afwerken in plaats van die bal keihard tegen de touwen te jagen. Dat blijft een werkpunt voor het team. Gelukkige pakten we wel de drie punten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties