Club Brugge op toerental, vierde aanwinst lijkt een feit: "Komt bij een trainer terecht die hem goed kent"

Hendrik Van Wonterghem
| 7 reacties
Club Brugge op toerental, vierde aanwinst lijkt een feit: "Komt bij een trainer terecht die hem goed kent"

Club Brugge is volop bezig met haar huiswerk voor volgend seizoen. De Bruggelingen gaan zeer binnenkort een derde en vierde aanwinst voorstellen.

Vooral in aanvallend opzicht was Club al zeer actief op de transfermarkt. Met de Braziliaanse centrumspits Igor Thiago (21) en Pools flankaanvaller Michał Skóraś (23) haalde blauw-zwart al twee aanvallende versterkingen binnen. Daar lijkt straks ook Victor Barbera (18) van Barcelona B bij te komen.

Daarnaast gaat er zeer binnenkort een middenvelder officieel worden voorgesteld. Volgens Noors bondscoach Solbakken gaat Hugo Vetlesen (23) de Brugse kern vervoegen. Dat bevestigt hij voor het Noorse TV2. "Hij komt bij een trainer terecht die hem goed kent", doelt hij op landgenoot en kersvers Club-coach Ronny Deila.

Club Brugge betaalt 8 miljoen euro voor de middenvelder van Bodø/Glimt. Zo troeft het Feyenoord af, die eveneens een persoonlijk akkoord hadden met de speler. In januari dit jaar zagen de Rotterdammers nog een bod van 5 miljoen euro geweigerd worden op de talentvolle middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties