'PSG weet al wie het deze zomer als opvolger voor Mbappé zal halen'

'PSG weet al wie het deze zomer als opvolger voor Mbappé zal halen'
Foto: © photonews

De kans dat Kylian Mbappé deze zomer vertrekt bij Paris Saint-Germain is bijzonder groot. Mbappé bevestigde immers dat hij zijn contract niet wil verlengen.

Mbappé heeft bij PSG een lopende overeenkomst tot midden 2024. De Fransman heeft zelf een eenzijdige optie om het contract met één seizoen te verlengen. Vandaag lekte uit dat Mbappé nog eens bevestigd heeft dat hij niet wil verlengen.

Volgens Fichajes heeft PSG al een opvolger klaar om het vertrek van Mbappé deze zomer op te vangen. De Parijse club moet de wereldster nu wel van de hand doen, anders vertrekt hij in 2024 transfervrij en verdient de club er niks meer aan.

Rayan Cherki, momenteel aan de slag bij Olympique Lyonnais, moet Mbappé doen vergeten in Parijs. Hij is amper 19 jaar en wordt al genoemd als de nieuwe Karim Benzema. Ook Juventus en Real Madrid tonen interesse.

Zijn marktwaarde ligt momenteel op 27 miljoen euro, maar een transfer naar PSG zal uiteraard veel meer kosten dan dat. In 39 matchen liet Cherki het voorbije seizoen 5 doelpunten optekenen en 6 assists achter zijn naam bijschrijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties