Thiebaut: "Woede omzetten in drang om te winnen"

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Thiebaut: "Woede omzetten in drang om te winnen"
Foto: © SC

Lierse staat zondagavond mogelijk voor de wedstrijd van het jaar. Winst tegen Eupen kan de Pallieters op weg zetten naar een verlengd verblijf in eerste klasse. “Laat Wesley Sonck de ballen er maar in rammen”, zegt Thiebaut.

“Het heeft geen zin om ons te pijnigen over wat er is misgelopen tegen Westerlo”, zegt Thiebaut in Het Nieuwsblad. “We moeten de woede omzetten in een ongelooflijke drang om morgen te winnen. Eupen moet het kind van de rekening worden. Laat Wesley Sonck de ballen er maar in rammen.”

“We zullen niet honderd, maar honderdvijftig procent moeten zijn. Morgen tegen Eupen moeten we winnen. Misschien is dat verschil in uitgangspunt niet eens zo slecht. We weten waarvoor we staan.”

Thiebaut kwam ook nog even terug op de uitspraken van Wesley Sonck. Die noemde e prestatie van Lierse tegen Westerlo eerste klasse onwaardig. “Om eerlijk te zijn, vond ik de timing niet zo gelukkig. We moeten als één groep reageren en de wrevel intern bespreken. Laat ons het incident snel begraven”, besluit de 33-jarige Thiebaut.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties