Vandelanoitte: "Ik vreesde voor een pandoering"

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Vandelanoitte: "Ik vreesde voor een pandoering"
Foto: © SC

Het zag er op het Lisp na een kwartier beroerd uit voor Jason Vandelanoitte en Tubeke. De West-Vlaming stond na 90 minuten toch in het winnende kamp. “We hadden deze drie punten nodig.”

“Iedereen van Tubeke was verschoten. Die eerste vijftien minuten waren onze zwakste van heel het seizoen", zegt Vandelanoitte. "Eerlijk, in mijn hoofd leefde ik al met de gedachte van een pandoering. Beveren kreeg er hier ook zes om de oren. We gaven veel te veel ruimte weg. De trainer had ons nochtans gewaarschuwd.”

“Daarna zijn we beginnen vechten. Het resultaat mag er zijn. De aansluitingstreffer gaf ons vertrouwen. Wa hadden dat doelpunt nodig. In de tweede helft zijn we op kracht doorgegaan, al hadden we niet verwacht dat het zo snel zou kantelen. Lierse was volledig van slag, na twee passes trapten ze de bal in de tribune. Dat verwacht je niet van deze ploeg.”

Vertrouwen

Dankzij de zege kan Tubeke terug naar boven kijken. “Dit is bonus, maar we hadden de punten nodig. Anders zakten we verder weg. Met Wetteren en Bergen staan er een paar moeilijke matchen voor de deur. We kunnen daar nu met vertrouwen naar toeleven.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties