Ishiaku: "Hopelijk zijn de fans niet boos op mij"

Steurbaut Kersten
| 13 reacties
Ishiaku: "Hopelijk zijn de fans niet boos op mij"
Foto: © SC

Met Manasseh Ishiaku kreeg Guido Brepoels maandag zijn gewenste aanvallende versterking. De Nigeriaan komt over van FC Keulen, waar hij geen kansen meer kreeg. “Ik wil op het veld zo snel mogelijk tonen dat ik het nog altijd kan.”

Ishiaku zit tot het einde van het seizoen bij STVV en wil zo snel mogelijk een streep trekken onder zijn Duitse periode. “Mijn komst naar STVV zie ik daarom ook niet als een stap terug”, zegt de Nigeriaan in HLN.  

“Het is een promotie van de bank naar het veld. Hier krijg ik ten minste opnieuw een echte kans. Die wil ik met beide handen grijpen. Ik wil op het veld zo snel mogelijk tonen dat ik het nog altijd kan.”

Ishiaku is geen onbekende voor het Truiense publiek. In de verloren bekerfinale van 2003 (1-3 tegen La Louvière, nvdr.) scoorde de spits twee keer. “Hopelijk zijn e fans niet meer boos op mij”, lacht de voormalige speler van Club Brugge.

De nieuwe spits woont al op 15 kilometer van Stayen en weet al wel wat over Guido Brepoels. “Ik heb al heel veel over hem gehoord en gelezen. Het belangrijkste is dat hij mij er absoluut bij wilde. Ik voel dus vertrouwen. Het is nu aan mij om hem en deze club iets terug te geven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties