Brepoels: "Hebben vijf inzetbare spelers nodig"

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Brepoels: "Hebben vijf inzetbare spelers nodig"
Foto: © SC

STVV bereidt zich in het Egyptische El Gouna voor op Play-Off II. Voor trainer Guido Brepoels is de stage een “schot in de roos”, maar de Truiense oefenmeester kijkt al verder vooruit.

In Play-Off 2 zullen enkele jongeren de kans krijgen. “Voor hen worden dit belangrijke weken. Wie zich niet doorzet en geen progressiemarge meer heeft, zal plaats moeten maken voor anderen”, is Brepoels duidelijk in HBvL.

Ook voor Castro, Ishiaku en Tisza worden het belangrijke weken. “Zij zullen zich moeten bewijzen. Anders eindigt ook voor hen het verhaal. Play-off 2 is ideaal om een schifting in de spelersgroep door te voeren met het oog op volgend seizoen.”

Versterking moet er naar volgend seizoen toe sowieso komen. “We moeten er rekening mee houden dat Dennis Odoi STVV zal verlaten. Voor volgend seizoen hebben we vijf onmiddellijk inzetbare spelers nodig. Spelers voor de flanken en voor de centrale as van de ploeg.”

“Niet makkelijk. Daarom willen we zo snel mogelijk enkele transfers doen. Zo kunnen we ook de andere spelers waar we in geïnteresseerd zijn, overtuigen om naar Stayen te komen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties