Preud'homme: "Vazquez trainde probleemloos mee"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Preud'homme: "Vazquez trainde probleemloos mee"
Foto: © SC

Club Brugge trekt zondag naar het Guldensporenstadion van KV Kortrijk. De thuisploeg wil de sterke prestaties van de laatste weken een vervolg geven, maar Club Brugge heeft een troef achter de hand. Victor Vazquez is klaar om opnieuw de lijnen uit te zetten.

Cédric De Volder in Brugge

Er wacht Club Brugge zondag een zware kluif aan KV Kortrijk. De Kerels zijn op dreef en koesteren terechte POI-ambities. Michel Preud’homme liet op de wekelijkse persbabbel niet volledig in zijn kaarten kijken, maar de kans is groot dat Victor Vazquez zijn wederoptreden zal maken op het blauw-zwarte middenveld.

“Victor heeft de voorbije week probleemloos meegetraind”, aldus de Luikenaar. “Het volgen van een schema heeft hem duidelijk goed gedaan. Het is natuurlijk nog zaak om pijnvrij te kunnen voetballen, maar ik merk dat hij stilaan zijn oude niveau aan het terugvinden is. Of ik hem laat spelen in Kortrijk? Er zijn een pak spelers die in aanmerking komen voor een basisplaats.” (glimlacht)

"Lopez uit voorzorg op spelerslijst"

Verder kreeg de ex-coach van onder meer KAA Gent, Standard en FC Twente een ‘nieuwe’ speler onder zijn hoede. Ricardo Lopez – sinds dit seizoen de doelmannentrainer van Club – vroeg immers een spelerslicentie aan. Wat is er loos? “We hebben momenteel twee doelmannen tot onze beschikking”, legt Preud’homme uit. “Vladan Kujovic kampt de laatste tijd met enkele kwaaltjes en uit voorzorg hebben we Ricardo aan de spelerslijst toegevoegd. Het is immers nog niet zo lang geleden dat hij gestopt is, hé.”

Verder trainde Laurens De Bock met een masker. De verdediger liep een neusbreuk op na een duel met Kehinde Fatai. Het is nog onduidelijk of hij fit geraakt voor de partij in Kortrijk. Ook Tom Hogli is onzeker, terwijl Boli Bolingoli zeker moet afhaken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties