Ontslag Peeters zorgt voor een flinke deuk in het imago van Lokeren

Robby Morren
Robby Morren
| 20 reacties
Ontslag Peeters zorgt voor een flinke deuk in het imago van Lokeren
Foto: © SC

Wekenlang hing het ontslag van Bob Peeters in de lucht. Uiteindelijk kwam zijn C4 er op een moment dat niemand het verwachtte. Pijnlijk en weinig respectvol. De manier waarop, roept toch wel wat vragen op.

We proberen ons even in de schoenen van Bob Peeters te verplaatsen en vertellen zijn verhaal.

Wekenlang sta je onder druk. Je ligt voortdurend onder vuur bij supporters, in de media en bij je eigen voorzitter. De opluchting is dan ook groot wanneer de club het vertrouwen begin deze week in jou bevestigt.

Een week later win je de belangrijke degradatietopper op het veld van Westerlo. De spelers vechten (bijna letterlijk) om die broodnodige zege te bewerkstelligen, zij gaan nog steeds tot het uiterste voor hun coach.

Feestje dus op de spelersbus, de ontlading is gigantisch. Op de weg terug krijg je nieuws. Je verwacht felicitaties. Niets is minder waar, je krijgt te horen dat je ontslagen wordt.

Je verwacht felicitaties, maar je krijgt je ontslag

Dit is een zeer zware klap om te verteren voor de geplaagde oefenmeester. De manier waarop Lokeren met Bob Peeters is omgegaan, is echt niet proper. Begin deze week schreven we op Voetbalkrant nog dat 'Lokeren ballen aan zijn lijf heeft' door het vertrouwen in Peeters te bevestigen. 

Dat Leekens achter de rug van Peeters werd gecontacteerd nadat de club het vertrouwen in zijn oefenmeeester had bevestigd en de timing van het ontslag, zijn bijzonder ongelukkig.

Het respect voor de club heeft plaatsgemaakt voor ongeloof en onbegrip. De reacties op sociale media liegen er niet om. Lokeren komt hier bijzonder slecht uit. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties