Italië lonkt voor Duarte, ook Club Brugge lijkt mee te willen werken aan transfer

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 19 reacties
Italië lonkt voor Duarte, ook Club Brugge lijkt mee te willen werken aan transfer
Foto: © photonews

Oscar Duarte lijkt aan zijn laatste weken bezig bij Club Brugge. Michel Preud'homme liet dan wel meermaals optekenen dat er geen sterkhouders mogen vertrekken in januari, maar de kaarten liggen anders voor de Costa Ricaan.

Defensieve weelde, té veel luxe

Club Brugge heeft enorme weelde in het hart van de defensie. Met Oscar Duarte, Bjorn Engels, Brandon Mechele, Stefano Denswil, Jean-Carles Castelletto en zelfs Davy De fauw zijn er zes mogelijkheden voor amper twee posities. 

Duarte lijkt dan ook de ideale persoon om af te vloeien. Er is interesse voor de Costa Ricaan en zijn contract loopt na volgend seizoen af. Waarom die jonge Fransman niet uitlenen, horen we u denken? MPH verwacht veel van Castelletto.

MPH heeft droomduo in het hoofd

Maar de Luikenaar heeft ook een droomduo in het hoofd. Het is in en rond het Jan Breydelstadion geen geheim dat Michel Preud'homme ervan droomt om met Bjorn Engels en Stefano Denswil te voetballen. 

De duelkracht en onverzettelijkheid van Engels, gecombineerd aan het voetballend vermogen van het jeugdproduct van Ajax. En jawel, blauw-zwart wil ten laatste in juni cashen voor Duarte. Maar dan moet de international wel spelen.

Italië lonkt voor Costa Ricaan

De zaakwaarnemer van de Costa Ricaan bevestigde ondertussen dat er wel degelijk interesse is. Vooral in de Laars worden zijn prestaties op de voet gevolgd.

Palermo was in het tussenseizoen concreet, maar Club Brugge hield het been stijf. US Sampdoria klopt op de deur en Duarte is ook in Turijn een bekende naam na de dubbele confrontatie van vorig seizoen tussen blauw-zwart en Torino.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties