Reactie Hasi neemt spelersgroep op de korrel: "Ik ben teleurgesteld in iedereen"

Hasi neemt spelersgroep op de korrel: "Ik ben teleurgesteld in iedereen"
Foto: © photonews

Besnik Hasi zette de blik op oneindig tijdens de uitleg van Stijn Vreven. Toen hij zijn uitleg moest geven, werd de ontgoocheling pas echt duidelijk. Ontgoocheling in zijn groep, die in zijn oude gewoontes herviel tegen 'een kleinere tegenstander'.

Hasi was met reden hard voor zijn jongens. "De eerste helft kunnen we vergeten. Het was al na vijf minuten duidelijk dat we niet in de match zaten. We waren slap, we speelden ver van de man en er waren geen lopende mensen. We konden niks creëren", zei Hasi, die duidelijk ook kwaad was geweest.

Waar was de bewaker van Vanzo naartoe?

De tweede helft, tegen tien man, was dan weer wat beter. "We hadden controle na de rode kaart. Maar we konden te weinig kansen creëren. We speelden met een spits van twee meter, maar die kreeg geen enkele bruikbare voorzet. En met twee spitsen gaan spelen, hielp ook niet, want achteraan zat het potdicht."

Met 0-0 zou het al erg geweest zijn, maar door individuele fouten liep het toch nog volledig mis. "Ik weet niet waar de bewaker van Vanzo naartoe was", zei Hasi duidelijk geïrriteerd. "Wie dat was? Dat ga ik hier niet bespreken, dat zullen we wel binnenskamers doen. Maar het mag duidelijk zijn dat je zo'n match nooit mag verliezen."

Europees excuus? Dat is quatsch

Besnik Hasi

Na drie weken waarin het spelpeil omhoog ging, is dit een domper van jewelste voor Anderlecht. "Europees gespeeld? Dat is quatsch! We hadden er een mooie week van kunnen maken na goeie prestaties tegen Zulte Waregem en Olympiakos. Als we met dezelfde mentaliteit waren aangetreden, hadden we gewonnen."

Youri Tielemans werd op het uur gewisseld. "Het is een spijtige zaak dat we niet dezelfde mentaliteit kunnen opbrengen. We kwamen gewoon te kort. Dat we Defour misten? Ja, dat was duidelijk. Of ik over Tielemans spreek? Ik ben teleurgesteld in heel de groep", aldus Hasi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties