Reactie De Bock keert terug, maar... "Gefrustreerd"

Florian Holsbeek
Florian Holsbeek vanuit Leicester
| 9 reacties
De Bock keert terug, maar... "Gefrustreerd"

Na een zwakke eerste helft werd Club Brugge gisteren wakker na de goal van José Izquierdo. Een te late reactie die dus geen punten opleverde. En dat zorgt voor frustraties.

Laurens De Bock maakte na weken blessureleed zijn rentree, maar kon ook het verlies niet voorkomen. "We zijn gefrustreerd", bevestigde hij. "Het is jammer om zo te verliezen, want we konden iets rapen. We weten dat we in de Champions League al onze kansen moeten afwerken, maar daar slaagden we niet in. Nochtans gaf dat superdoelpunt van Izquierdo ons hoop."

Déconcentré en début de rencontre, Laurens De Bock ne peut pas intervenir sur le but d'ouverture d'Okazaki

"We hebben te laat gereageerd. Waarom we het daarvoor niet konden? Ik weet het niet. We moesten wakker geschud worden door de woorden van de coach, die ons zei dat alles nog mogelijk was. Ik weet niet of er paniek was, maar we waren in ieder geval niet kalm genoeg."

We moeten onze eer redden tegen Kopenhagen

Laurens De bock

De nul zal dus tegen Kopenhagen van het bord moeten geveegd worden. "We moeten onze eer redden", knikte De Bock. "En dan zullen we ons moeten concentreren op de competitie, want we willen onze titel verlengen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties