BREAKING: Jankovic op de keien bij Mechelen, verrassende naam neemt over

BREAKING: Jankovic op de keien bij Mechelen, verrassende naam neemt over
Foto: © photonews

Het doek rond Aleksandar Jankovic is gevallen. De 0 op 15 bij KV Mechelen deed Malinwa nog in viezere papieren terechtkomen, de lamentabele match op Stayen gaf de doodsteek. En dus is er nu een nieuwe coach.

KV Mechelen wilde zich zo snel mogelijk redden anno 2018 en deed daartoe liefst acht(!) wintertransfers, maar het begon met een 0 op 6 aan het nieuwe jaar en het bleek dat Aleksandar Jankovic de spelers niet meer kon motiveren.

En dus werd hij - nadat hij eerder dit seizoen zelf Yannick Ferrera kwam vervangen - nu de laan uitgestuurd door Malinwa. Als vervanger werden diverse namen gepolst in binnen- en buitenland. Onder meer Gert Verheyen en Hugo Broos bedankten voor de job.

Van Wijk & Vanderbiest

Dennis Van Wijk zag het wél zitten om - nadat hij zelf opstapte bij Roeselare - aan de slag te gaan bij Malinwa. Hij kon het bestuur van Mechelen overtuigen om met hem in zee te gaan. Van Wijk staat gekend als een crisismanager en dat het bij Mechelen crisis is, is duidelijk. Als Eupen wint van Charleroi, dan staat Malinwa laatste met nog zeven speeldagen voor de boeg in 1A.

Opmerkelijk: Van Wijk neemt met Fred Vanderbiest ook zijn T2 van op Schiervelde mee naar Achter de Kazerne. Daarmee blijven de twee coaches aan elkaar verbonden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties